Viljandi noormees Morten Siht pistis rinda Euroopa parimatega

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondise koosseis Brüsselis peetud Euroopa meistrivõistlustel: (vasakult) Kaur Kivistik, Oliver Annus, Laura Maasik, koondise treener Toomas Tarm, Mari Mai Ruus, Morten Siht.
Eesti koondise koosseis Brüsselis peetud Euroopa meistrivõistlustel: (vasakult) Kaur Kivistik, Oliver Annus, Laura Maasik, koondise treener Toomas Tarm, Mari Mai Ruus, Morten Siht. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Euroopa murdmaajooksu meistrivõistlustel eelmisel pühapäeval Belgias Brüsselis võistles Eesti eest viis sportlast ning nende hulgas ka Tartu ülikoolis õppiv Viljandi noormees Morten Siht.

Siht teenis U-20 vanuseklassis viiekilomeetrisel distantsil 70. koha ajaga 18.32 ning oli selles kohas esialgu pettunud. «Lootsin ikka seal 40 seas olla,» nentis ta.

Vorm on Sihil oma sõnutsi ehk paremgi kui suvel, ent komistuskiviks sai jalale harjumatu rada. «Võib-olla see ettevalmistus … seal oli ikkagi päris raske rada. Polnud valmis selleks, et hästi mudane on. Mul on ehk see jala tugevus natuke nõrgem pool ja kui on mäed ja selline jooks, siis on veidike raskem,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles