Haruldane fooririke tõi ristmikule liiklust reguleerima politseinikud (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Esmaspäeva õhtul tabas fotol olevaid foore rike ning ristmikul ootavatele autodele põles katkematu punane tuli üle poole tunni. Sedavõrd kaua juhid küll ootama ei pidanud, sest politsei harutas tekkinud ummiku lahti. Foto on tehtud teisipäeval kui foorid taas töötasid.
Esmaspäeva õhtul tabas fotol olevaid foore rike ning ristmikul ootavatele autodele põles katkematu punane tuli üle poole tunni. Sedavõrd kaua juhid küll ootama ei pidanud, sest politsei harutas tekkinud ummiku lahti. Foto on tehtud teisipäeval kui foorid taas töötasid. Foto: Marko Saarm

Viljandi politseijuht ei mäleta varasemast, et patrullipolitseinikel oleks tulnud Viljandis fooririkke tõttu ristmikul liiklust reguleerida,  aga sel esmaspäeval see juhtus.

Tagantjärele on selgeks saanud, et umbes kella neljast pärastlõunal sadas tänava ääres autosid jälgiva kaamera-anduri peale lund nii, et foore juhtiv arvutisüsteem sai sõnumi, nagu Uuel tänaval enam autosid poleks. Selle peale jäigi Centrumi ees ühel suunal sõitjatele põlema vaid punane tuli.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles