«Sillad» kutsuvad taas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel ja laupeäval on Viljandis taas üleriigiline õpetajate teatrifestival «Sillad».
Reedel ja laupeäval on Viljandis taas üleriigiline õpetajate teatrifestival «Sillad». Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel ja laupäeval on Viljandis taas üleriigiline õpetajate teatrifestival «Sillad». Kahel päeval mängivad õpetajad maagümnaasiumi saalis Jakobsoni tänav 42 näitlejatena nii väikestele kui suurtele vaatajatele.

Festivali korraldustoimkonna liige, Viljandi maa­gümnaasiumi õpetaja Irene Artma ütles, et igal juhul tasub vaatama tulla, kuidas õpetajad lavalaudadel vaatajate tähelepanu köidavad.

«Esimesel päeval saab näha lasteetendusi Tallinna ja Neeme kooli õpetajatelt. Tartu Kroonuaia kool on ette võtnud Facebooki teema, Võrumaa õpetajad aga uue elukutse — kommenteerijad. Tartu Reiniku kool astub üles omaloomingulise tükiga «Ühte lugu tahaks jutustada»,» tutvustas Artma õpetajate teatripeol pakutavat.

Muidugi astuvad üles ka korraldajad, Viljandi maa­gümnaasiumi õpetajad, kes mängivad Maurice Maeterlincki näidendit «Pimedad».

Teisel päeval esinevad Viljandimaalt veel kaks kollektiivi — Jakobsoni gümnaasiumi ning uustulnukatena Kildu põhikooli õpetajad, kes etendavad Hugo Raudsepa komöödia «Lipsti kosja, lups mehele».

Elu tõsisemat poolt näitab Elva gümnaasium, esitades küsimuse, kas vägivald lähisuhetes on saanud nii igapäevaseks, et seda enam ei märgatagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles