Mis on kõige suurem õnn?

, viljandlane
Copy
Talv Viljandimaal
Talv Viljandimaal Foto: Elmo Riig

MÖÖDUNUD laupäeva hommikul oli üks neist hetkedest, mil mu süda täitus suure tänutundega, et mulle on antud võimalus sündida siia maailma, elada kõrge vanuseni ning saada palju lapsi, lapselapsi ja lapselapselapsi. Et mulle on heldelt antud häid sõpru ja tuttavaid.

Nii kauni talveilmaga hommikuid ei ole sageli meie armsas Eestis – täieliku tuulevaikuse ja valge koheva lumega. Veetsin selle rahulikult oma pere seltsis ja teadsin, et hommikusöögiks on minia küpsetatud maitsvad ülepannikoogid. Päeva alustasime hommikupalvusega – abipalvega sõdades ja konfliktides vaevlevate inimeste kaitseks, haigete tervenemise eest. Ikka lootusrikkalt, et headus võidab kurja. Seejärel sõitsime Ugala teatrisse, et osa saada Kadri Lepa kahe lasteraamatu esitlusest.

OOTUSED ja lootused täitusid seal mitmekordselt: õhustik oli sõbralik ja toetav. Lauanaabrist väike tütarlaps küsis minult, kas ma ikka nägin seda kaunist suurt paabulindu terrassil ... Kõik kuulasid hiirvaikselt katkendeid raamatutest «Haruldane Raimond» ja «Valge pall». Selle tähelepaneliku vaikuse tõttu tundus aplaus nii autorile kui ka laulude esitajale, näitlejale Alden Kirsile iseäranis tugev.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles