Karikakaitsja rollis Viljandi HC-d ootab homme ees poolfinaal

Priscilla Õmblus
Copy
Eeloleval nädalavahetusel on Raasikul nii Eesti meeste kui naiste käsipalli karikavõistluste finaalturniir. Viljandi HC meeskond kohtub laupäevases poolfinaalis Põlva Servitiga.
Eeloleval nädalavahetusel on Raasikul nii Eesti meeste kui naiste käsipalli karikavõistluste finaalturniir. Viljandi HC meeskond kohtub laupäevases poolfinaalis Põlva Servitiga. Foto: Elmo Riig

Eeloleval nädalavahetusel selgitatakse Harjumaal Raasikul välja Eesti käsipallikarika võitja ning läinudaastane karikaomanik Viljandi HC läheb laupäeval poolfinaalis vastamisi valitseva Eesti meistri Põlva Servitiga.

Sel hooajal on Viljandi HC ja Põlva Serviti omavahel Eesti meistriliigas kahel korral mänginud ning seis on nii-öelda viigis – 1:1.

Nagu ütles Viljandi HC peatreener Marko Koks, selgub laupäeval, kui suur on Serviti eelis tänu sellele, et ta sai kolmapäeval ühe mängu ette teha. «Kindlus tuleb ju ikka võistlemisest ning meil on paus juba pikaks veninud,» nentis ta. «Karikas on kõik ühes päevas kinni. Tuleb maksimaalse keskendumisega peale minna ning alles platsil saame teada, kellel satub parem minek olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles