Grand Hotel Viljandi hakkab õhtuti taas restoraniroogi pakkuma

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viimati oli Grand Hotel Viljandis à la carte-restoran avatud 2018. aastal. Laupäevast saab seal taas nädalalõppudel õhtuti einestada.
Viimati oli Grand Hotel Viljandis à la carte-restoran avatud 2018. aastal. Laupäevast saab seal taas nädalalõppudel õhtuti einestada. Foto: Marko Saarm

Viimati sai Grand Hotel restoranis õhtustada ligi viis aastat tagasi. Siis pani hotell à la carte-restorani majanduslikel põhjustel kinni ning pakkus hommikusööki ja buffet-lõunat. Nüüd hakkab restoran taas õhtuti avatud olema.

Nagu rääkisid hotelli finantsjuht Aivar Talvet, peakokk Kätlin Siimenson ja restorani eestvedaja Mariin Talbak, oli mõte à la carte-restorani taasavamisest peas keerelnud juba pikka aega ning nüüd otsustati asjaga algust teha.

"Mõte restoran taasavada tuli vajadusest pakkuda hotelli külalistele võimalust siin õhtust süüa," rääkis Talbak. "Saime klientidelt ikka tagasisidet, et nad sooviksid õhtustada hotellist lahkumata. Muidugi ei ole see mõeldud ainult hotelli külastajatele, vaid kõikidele viljandlastele või linna külalistele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles