ALAR KARU Vallavalitsuse kohus on ellu viia oma rahva soove ja kaitsta neid, kui vaja

Alar Karu
, Viljandi vallavanem
Copy
Viljandi vallavanem Alar Karu.
Viljandi vallavanem Alar Karu. Foto: Elmo Riig

LUGENUD EKRE liikme Valmar Haava süüdistuslugu mittetulundusühingu Tarvastu Spordi ja Vaba Aja Klubi ning temale appi tulnud Viljandi vallavalitsuse kohta, leian kõige täpsema ütlemise selle süüdistuse kohta olevat "Oleks ma kohe nii tark olnud kui minu naine tagantjärele …"

Paraku pole tõde kunagi absoluutne ja üheselt mõistetav. Maakohus andis alguses õiguse Viljandi vallale ja ringkonnakohus hiljem jälle Oru kinnistu omanikule. Nüüd tulekski veidi ka Tarvastu paisjärve rajamise loo juurde tulla, mitte keskenduda maaslamaja materdamisele.

PAISJÄRVE lugu sai alguse ikkagi sellest, et Tarvastu jõeoru kinnistute omanikud korraldasid aastaid jõeorus heakorratalguid ja nende ammune unistus oli sinna paisjärve rajada. Lõpuks saidki kokku valla spordientusiastid, kes soovisid tervise- ja suusarada rajada, ning jõeoru rahvas, kes soovis rajada oma paisjärve. Jõeoru kinnistute omanikud pöördusid palvekirjaga Tarvastu volikogu poole. Kirjas oli ka nõusolek, et nende kinnistutel võib vesi tõusta kuni üks meeter. Tarvastu Spordi ja Vaba Aja Klubi võttiski vabatahtlikult enda peale Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusele järve rajamiseks taotluse esitamise ning vald omaosaluse katmise kohustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles