Veebatuutide krediidiga kogutud hääled muudavad küla seikluslikumaks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Trosslaskumise ja maastikurattaraja idee välja pakkunud Holstre külaseltsi kuuluvad teiste seas (vasakult) Loit Kivistik, Maret Tammleht, Andrus Tukk, Katrin Reimo, Kelli Suvi ja Matis Kivila.
Trosslaskumise ja maastikurattaraja idee välja pakkunud Holstre külaseltsi kuuluvad teiste seas (vasakult) Loit Kivistik, Maret Tammleht, Andrus Tukk, Katrin Reimo, Kelli Suvi ja Matis Kivila. Foto: Elmo Riig

Tihedas konkurentsis võttis 1096 häälega Viljandi valla kaasava eelarve võidu Holstre külaseltsi maastikurattaraja ja trosslaskumise idee. Veel hääletuse viimasel päeval oli sel võrdne seis Viiratsi alevikuseltsi plaaniga rajada kettagolfi ja seikluspark, kuid tulemuste lukku minnes vormistas Holstre 50 enamhäälega võidu.

"Lõunast alates vist kuni kella 17-ni oli kogu aeg võrdne seis, umbes üks hääl vahet, ja kogu meeskond ja külaelanikud olid telefoni otsas ja arvuti taga ning käisid mööda lähikülasid ringi, et hääli juurde saada," kirjeldas esmaspäeva Holstre külaseltsi võiduidee meeskonda kuuluv Kelli Suvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles