Lähenevad jõulud tõid rahva kuuse ja küünla juurde

Copy

«Ärme mõtle, mis meil puudub, vaid mõtleme hoopis sellele, et meil on kõik olemas ja saame endale ning teistele rõõmu valmistada,» lausus Viljandi praost Marko Tiitus laupäeva õhtul Vabaduse platsile kogunenud inimestele. «Soovin imelist advendiaega ja häid saabuvaid pühi!»

Jõulupuu all süüdati advendiküünal, millega tähistati advendiaja algust. Laulis Viljandimaa Kammerkoor, mitme päeva jooksul kokku lükatud lumehunnikutel mürgeldasid lapsed. Tuledesära küütles valgelt vastu, ilm oli vaid kergelt karge, külma nelja ja viie kraadi vahel. Talv missugune!

Linnavolikogu esimees Helmen Kütt soovis tervist ja aega, mida teistega jagada. Eriti just aega, mida annab ju lähedaste heaks leida. Linnapea Madis Timpson rääkis, et pimedal ajal süüdatud küünal on justkui lootuskiir. Ja lootust on sel raskel ajal vaja, lootus sureb viimasena. Ühtlasi soovitas ta mõelda Ukraina rahvale, kes võitleb ka meie võitlust.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles