Varajane jõulukingitus: Viljandisse saabus uhiuus neljapaat otse Itaaliast

Priscilla Õmblus
Copy
Eile öösel saabus Viljandisse otse Itaaliast sõudeklubi kõige värskem täiendus: uhiuus neljapaat, millest klubi oli ammu unistanud.
Eile öösel saabus Viljandisse otse Itaaliast sõudeklubi kõige värskem täiendus: uhiuus neljapaat, millest klubi oli ammu unistanud. Foto: Viljandi sõudeklubi

Viljandi sõudmistreener Ruth Vaar rääkis, mismoodi sõudjad on juba aastaid jõuluvanalt soovinud klubile uut neljapaati … Ja nüüd on varajane jõulukingitus kohal!

"Päkapikud tulid öösel Itaalia poolt. Leedust alates oli selline lumetorm, et püha müristus! Ütlengi, et jõuluvana tõi saaniga," rääkis treener muigvel ja salamisi. Nii jõudis eile öösel ellingusse Viljandi Rotary klubi ja sõudeklubi koostöös soetatud uhiuus neljapaat.

Sõudeklubi oli selle heaks juba aastaid raha kogunud ning nüüd, mil siinne Rotary klubi õla alla pani, sai paat otse Itaalia tehasest tellitud.

"Kusagil viis aastat oleme klubi üritustest raha kõrvale pannud. Kõigile, kes on jõulude ajal annetusi teinud ja küsinud, siis neile oleme ikka öelnud, et raha läheb uuele neljapaadile," selgitas Vaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles