Poliitikud kuulutasid Viljandi spaahotelli tõetunniks mai esimese päeva (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui oktoobris andsid poliitikud spaahotelli arendajale aega ehituslepingu ettenäitamiseks septembrini, siis nüüd tahavad nad juba mais näha, et ehitus käib.
Kui oktoobris andsid poliitikud spaahotelli arendajale aega ehituslepingu ettenäitamiseks septembrini, siis nüüd tahavad nad juba mais näha, et ehitus käib. Foto: Koko Arhitektid

Kokkulepetest, mis linna ja valla poliitikud oktoobris Viljandi raekojas spaahotelli arendajaga sõlmisid, pole järel enam suurt midagi ja nüüd tahavad poliitikud näha, et hiljemalt 1. mail ehitus käib.

Valla- ja linnavolikogu saadavad uuel nädalal spaahotelli arendajale, osaühingule Aqva Hotels kirja, milles soovivad vastuseid tekkinud küsimustele. Kõige olulisem on aga kirja lõpp, mis seab arendaja jaoks eluliselt olulise ehituse lõpptähtaja pikenduse saamise tingimuseks ehituse alguse varakevadel. 1. mail peavad poliitikud nägema, et ehitus käib.

"Selline kuupäev on pigem ebarealistlik," arvas Aqva Hotelsi esindaja Roman Kusma tärmini peale, mis talle tuli täieliku üllatusena.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles