LAAT Perepesas saab oma seisma jäänud mänguasjad välja vahetada

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Mänguasjade vahetamise laadale saab tuua oma mänguasjad ning siis teiste toodud leludest endale miskit vastu võtta. On juhtunud ka nii, et laps valib tagasi sellesama mänguasja, mille ta kodust ära tõi.
Mänguasjade vahetamise laadale saab tuua oma mänguasjad ning siis teiste toodud leludest endale miskit vastu võtta. On juhtunud ka nii, et laps valib tagasi sellesama mänguasja, mille ta kodust ära tõi. Foto: Erakogu

Laupäeva lõunal korraldab Leluelu Viljandi Perepesas mänguasjade vahetuslaada. Sinna võib minna oma mänguasjadega, mis kodus enam kasutust ei leia, ning soovi korral teiste toodud lelude seast mõne huvipakkuva asemele võtta.

Leluelu eestvedaja Katrin Paabo tuleb Tartust ning mõte mänguasju vahetada sündis tal siis, kui ta ise emaks sai. "Mul oli üheaastane põnn kodus ja mänguasju oli tohutult palju, aga ta üldse ei mänginud nendega. Kogu aeg oli vaja midagi juurde hankida ja mulle tundus tobe, et pean neid ostma, kas või teiselt ringilt. Kõikides peredes, kus on lapsed, on mänguasju, mida võiks lihtsalt omavahel vahetada.”

Laste valik on vanemate omast erinev 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles