Sakala klubi naiskond ja meeskond võistlesid pealinnas tugevas konkurentsis

Priscilla Õmblus
Copy
Sakala/EHL Profilesi meeskond mängis möödunud nädalavahetusel Tallinnas Eesti meistrivõistlustel. Fotol on meeskonna liige Mihkel Pae.
Sakala/EHL Profilesi meeskond mängis möödunud nädalavahetusel Tallinnas Eesti meistrivõistlustel. Fotol on meeskonna liige Mihkel Pae. Foto: Eesti Lauatennise Liit/kert Saarma

Eelmine nädalavahetus möödus Viljandi lauatennisistidele tegusalt: Tallinnas Kristiine spordihallis Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel olid võistlustules nii Sakala klubi naiskond kui meeskond.

Sakala/Silindia Ehituse naiskonnal koosseisus Elis Türk, Marii Allev ja Petra Okas on tiitlivõistlustel Kuldliigas debüüthooaeg. Laupäeval peeti selles liigas kaks viimast eelturniiri vooru.

Esimeses voorus tuli viljandlannadele vastu Tallinna lauatenniseklubi Kalev teine esindus ning tasavägise kohtumise järel pidid nad vastu võtma 3:4 kaotuse. Teises voorus mängis Viljandi esindus teise Tallinna naiskonna, lauatenniseklubi Pingpong vastu ning avas võiduarve: 4:0. See tähendas, et kokkuvõttes saavutas ta Kuldliiga eelturniiril oma alagrupis neljanda koha ning jätkab põhiturniiril mängimist 6.–10. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles