JUHAN-MART SALUMÄE Kaasvolinik, oled sa valmis oma kohta tuleviku nimel loovutama?

Juhan-Mart  Salumäe
, linnavolinik (valimisliit Südamega Viljandis)
Copy
VILJANDI, EESTI,29OCT21
Koalitsioonilepingu sõlmimine. Valimisliit Südamega Viljandis, Reformierakond ja Keskerakond sõlmisid koalitsioonilepingu. Pildil Juhan-Mart Salumäe
ELMO RIIG/SAKALA
VILJANDI, EESTI,29OCT21 Koalitsioonilepingu sõlmimine. Valimisliit Südamega Viljandis, Reformierakond ja Keskerakond sõlmisid koalitsioonilepingu. Pildil Juhan-Mart Salumäe ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig

KAS EESTIS on praegu rasked ajad? Eks kõik sõltu suuresti nurgast, mille alt ümberringi sündivat vaadelda. Näiteks kaupmehed pole pühade eel veel murettekitavat langust märganud. Meie seast lahkunud majandusteadlane Marje Josing lausus aga kunagi, et kuni inimene tellib endale kulleriga valmistoitu, ei ole häda veel suur.

Kui nende kahe näite varal praegusele Eesti elule läheneda, pole nagu hullu ühti. Kuid piisab sellest, kui paned linnavoliniku mütsi pähe, ning õige pea tunned, kuidas see oma raskusega su kaela murdma hakkab.

Mind ajendabki kirjutama töö Viljandi linnavolikogus, ennekõike möödunud nädalal sotsiaalkomisjonis toimunu. Tõsi, toetun mõneti vahendatud infole, kuid mul pole põhjust kohalolnute sõnades kahelda ning protokollgi pigem kinnitab toimunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles