Tartu ülikool tunnustas folgipealikku ja kolme kultuuriakadeemia töötajat

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Kultuuriakadeemia arendusjuht Katariina Sofia Päts (paremal) pälvis Tartu ülikooli medali, folgipealik Ando Kiviberg ülikooli tänutähe ning kultuuriakadeemia raamatukogu juhataja Ene Trallmann ja teatridekoratsiooni lektor Eve Komissarov aumärgi.
Kultuuriakadeemia arendusjuht Katariina Sofia Päts (paremal) pälvis Tartu ülikooli medali, folgipealik Ando Kiviberg ülikooli tänutähe ning kultuuriakadeemia raamatukogu juhataja Ene Trallmann ja teatridekoratsiooni lektor Eve Komissarov aumärgi. Foto: Tartu Ülikool

Reedel andis Tartu ülikooli rektor Toomas Asser ülikooli aulas pidulikult kätte ülikooli tänavused teenetemärgid. 94 teenetemärgi saaja seas oli neli Viljandiga seotut.

Viljandi pärimusmuusika festivali korraldaja, folgipealik Ando Kiviberg pälvis Tartu ülikooli tänutähe, kultuuriakadeemia arendusjuht Katariina Sofia Päts Tartu ülikooli medali ning akadeemia raamatukogu juhataja Ene Trallmann ja teatrikunsti visuaaltehnoloogia õppekava programmijuht Eve Komissarov Tartu ülikooli aumärgi.

Katariina Sofia Pätsi kandidatuur seati üles mujalt, aga ülejäänud kolm ettepanekut olid tulnud Viljandi kultuuriakadeemialt. Kultuuriakadeemia direktor Juko-Mart Kõlar tuletas meelde, et Ando Kiviberg on asutanud ja vedanud tulemuslikult Viljandi pärimusmuusika festivali ja edendanud pärimusmuusikat edukalt rohkem kui 30 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles