Holstre-Pollis hakkas lumekahur huugama

Priscilla Õmblus
Copy
Holstre-Polli spordikeskuse suusaradadel valitseb talvine võlumaa: lund on palju, kunstlund toodetakse juurde ning esimesed kiiremad on jõudnud juba suusarõõme nautida.
Holstre-Polli spordikeskuse suusaradadel valitseb talvine võlumaa: lund on palju, kunstlund toodetakse juurde ning esimesed kiiremad on jõudnud juba suusarõõme nautida. Foto: Marko Saarm

Juba nädalavahetusel said esimesed kiired sportijad Holstre-Pollis looduslikul lumel esimesi sõidurõõme nautida, aga eile õhtul pandi seal tööle ka lumekahur.

"Jaa, ootame suusatajaid – tulge nautige värsket õhku ja häid suusaradu!" teatas Holstre-Polli spordikeskuse juhataja Gaspar Värv, kes sättis eile koos abiväega paika ja tööle lumekahuri, mis toodab kunstlund staadionile. Seal saavad suusatajad peagi libiseda kahe ja poole kilomeetri pikkusel ringil. "Vahelduva eduga oli päike väljas," lisas juhataja, viidates suurepärasele suusailmale.

Osal lõikudel on sisse sõidetud klassikajälg. "Metsas ei ole lund palju, võtab mulla välja," selgitas Värv ja lisas, et kui staadion on valmis, suundutakse metsa lund tegema. "Eesmärk on see, et saaks lund toota kahe ja poole kilomeetrise ringi jaoks," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles