Kati-Kristella Kivisild asutas Kati Köögi ligi aasta tagasi, mil hakkas saiakesi valmistama. Nüüd on tellimustoitude nimekirja lisandunud pitsad, mis ettevõtte loomisele kõigepealt inspiratsiooni andsid.
Kati-Kristella Kivisild asutas Kati Köögi ligi aasta tagasi, mil hakkas saiakesi valmistama. Nüüd on tellimustoitude nimekirja lisandunud pitsad, mis ettevõtte loomisele kõigepealt inspiratsiooni andsid. Foto: Elmo Riig

Imemaitsvaid kaneelirulle oli Kati-Kristella Kivisild juba ammu sõpradele ja tuttavatele külakostiks viinud, kuid retsepti küsimise peale ikka vastanud, et seda ei saa, sest ühel päeval hakkab ta nendega veel äri ajama.

Nii ongi läinud. Mõttele pagaritöökoda avada andis tõuke töötuks jäämine ja inspiratsiooni pitsade valmistamiseks lisas ringsõit Vahemere maades.

Kommentaarid
Copy