Parim toode. Võitja Automatiseeritud marjamüük on valmis Viljandi kõrval uusi linnu vallutama

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
BerryMarketi eestvedaja Siim Kütt ütles pärast esimest marjamüügi automaatidega katsetamise hooaega, et nüüd on kavas nendega Viljandist ka teistesse linnadesse laieneda ning kontseptsiooni täiustada, et tekiksid automatiseeritud miniturud.
BerryMarketi eestvedaja Siim Kütt ütles pärast esimest marjamüügi automaatidega katsetamise hooaega, et nüüd on kavas nendega Viljandist ka teistesse linnadesse laieneda ning kontseptsiooni täiustada, et tekiksid automatiseeritud miniturud. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala valda registreeritud osaühing BerryMarket tõi sel aastal Viljandi tänavapilti uuendusliku marjamüügi: värsket suupoolist sai osta automaadist täpselt siis, kui tahtmine tuli.

BerryMarketi lugu algas aga märksa varem. Nagu ettevõtte asutaja Siim Kütt rääkis, juhtus 2008. aasta detsembris temaga metsatöödel õnnetus, mille tagajärjel jäi ta ratastooli. Edaspidine sissetuleku teenimine tundus keeruline, aga ühes sõpradega tuli mõte, et võiks minna metsa kukeseeni korjama ja need siis hiljem maha müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles