Parim mikroettevõte. Nominent Huvi ehituse vastu tõi ettevõtjale boonuseks korraliku kasumiprotsendi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viiratsisse sissekirjutatud osaühingu Piksmar juht Margo Pikas rääkis, et suurem tööpõld on ettevõttel Tallinnas ja selle ümber.
Viiratsisse sissekirjutatud osaühingu Piksmar juht Margo Pikas rääkis, et suurem tööpõld on ettevõttel Tallinnas ja selle ümber. Foto: Erakogu

Osaühing Piksmar tegeleb eluhoonete ja mitteeluhoonete ehitusega ning ettevõtte peamine valdkond on fassaadi- ja katusetööd.

«Läheb liigagi hästi,» lausus Piksmari omanik Margo Pikas ja lisas selgituseks, et tööd on palju ja tegevust jagub. Enamik 2018. aastal Viiratsisse sissekirjutatud osaühingu töid jääb pealinna kanti, sest nagu Pikas tähendas, liigub raha ehitajatele ikkagi Tallinnas. Seal on suuremad tööd ja palju mugavam on teha, kui on kindel pooleaastane objekt ees. «Siis tulevad kõik rõõmsa näoga tööle ja teevad teada asja,» selgitas ta. Hoopis teine teema oleks siblida ühelt objektilt teisele kaks nädalat ühes kohas ja teised kaks mujal. «See väsitab,» tõdes ettevõtja. Pikem projekt annab tema ütlemist mööda kindlust ja aega järgmist otsida, kuid eks vahel jookse needki asjad ühel hetkel üksteisele sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles