Koolitussari toob Viljandi noorte ette arengutreeneri ja vanaema kuulsaks teinud tiktokkeri

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Järgmisel kahel neljapäeval ja ühel esmaspäeval täitub Sakala keskus noortega, kellele tulevad vaimse tervise teemadel nõu andma oma ala spetsialistid Viljandi haiglast ning kogemusi jagavad Killu Kolsar ja Robin Pass.
Järgmisel kahel neljapäeval ja ühel esmaspäeval täitub Sakala keskus noortega, kellele tulevad vaimse tervise teemadel nõu andma oma ala spetsialistid Viljandi haiglast ning kogemusi jagavad Killu Kolsar ja Robin Pass. Foto: Marko Saarm (montaaž)

Tuleva nädala neljapäeval on Sakala keskuses esimene koolitus sarjast «Anna endale esma(lt) abi», mis pöörab tähelepanu noorte vaimsele tervisele. Nõuandeid jagavad psühholoog Heddi-Liis Laurits, vaimse tervise õde Alice Rehkli ning enesearengutreener Killu Kolsar ja sotsiaalmeedia turundaja Robin Pass.

«Anna endale esma(lt) abi» ühendab endas kolme koolitust, millelt saadud nõuanded võiksid aidata osalejatel leida oma muredele paremaid lahendusi. Projekti veavad JJ-Street tantsukooli Viljandi treenerid Hanna Mändmaa ja Erika Kesvatera, Eesti avatud noortekeskuste ühendus (ANK), Viljandi avatud noortetuba ja linna noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles