Viljandi linn andis välja tänavused viimased loomestipendiumid

Sakala
Copy
Viljandi linnavalitsuses otsustati, kes saab loomestipendiumi ja kes mitte.
Viljandi linnavalitsuses otsustati, kes saab loomestipendiumi ja kes mitte. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsuse istungil määrati käesoleva aasta viimase vooru loomestipendiumide saajad ning nagu linnavalitsus märkis, püüti taotlustele läheneda võimalikult võrdselt, et kõik sobilikud kandidaadid saaksid üheväärselt toetatud. 

"Taotluste summad olid oluliselt suuremad, kui meil oli võimalik jagada, ning komisjon tegi otsused, võttes arvesse meie võimaluste piire," ütles abilinnapea Tonio Tamra. "Siiski on ainult rõõm, et noored tahavad viia Viljandis ellu uusi ja põnevaid ideid."

2023. aasta neljanda vooru loomestipendiumi saavad Elisabeth Teener näituse "S<3DAMELIIKLUS – 360 kraadi läbi südame" väljatoomiseks, Karoliine-Lisette Kõiv loominguliste plaanide elluviimiseks, Kiti Põld raamatuesitlustuuriks Viljandi–Tartu–Tallinn, Maret Tomson ajalooraamatu "Viljandi muusikakool 1945–2022" kirjutamise ja koostamise jätkamiseks, mittetulundusühing Viljandi Tuled raamatuinstallatsiooni loomiseks Viljandi Linnaraamatukokku, Sandra Väizene näitusele "S<3DAMELIIKLUS – 360 kraadi läbi südame" helivisuaalide loomiseks, salvestamiseks ja kujundamiseks ning Taaniel Tambet seljakoti ja üleõlavöökoti kollektsiooni loomeprotsessiks ja toimiva nahadisainistuudio loomiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles