Viljandi pärimusmuusika festival valis välja järgmise aasta tunnuskujunduse

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Esimese koha stipendiumi võitis festivali korraldustoimkonna hinnangul teemaga "Mustrid ja jäljed" kõige paremini sobiva töö esitanud Anna-Liisa Sääsk, kes on kõrgema kunstikooli Pallas neljanda kursuse tudeng.
Esimese koha stipendiumi võitis festivali korraldustoimkonna hinnangul teemaga "Mustrid ja jäljed" kõige paremini sobiva töö esitanud Anna-Liisa Sääsk, kes on kõrgema kunstikooli Pallas neljanda kursuse tudeng. Foto: Anna-Liisa Sääsk

Viljandi pärimusmuusika festivali korraldajad andsid teada, et leidsid tuleval suvel 31. korda lossimägedes asetleidva festivali teemaga "Mustrid ja jäljed" sobiva tunnusnäo 50 autori esitatud 64 töö hulgast.

25.–28. juulini kestev festival võtab luubi alla pärimusmuusika isikupärased kõlamustrid, mis aitavad eri rahvaste kultuurilist eriilmelisust tugevdada ja ära tunda.

Tunnuskujunduse konkursil osalejate hulgas oli lisaks Eesti kujundajatele ka Austria ja Belgia kujundajaid. Samuti osales varasematel aastatel festivali visuaalse näo loonud kunstnikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles