Viljandi Metalli naiskond teenis küll võidu, ent poolfinaali ei pääsenud

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskond alistas karikavõistluste veerandfinaalseeria korduskohtumises küll 3:2 TBD Pharmatech/Kastre, ent sellega poolfinaali ei pääsenud.
Viljandi Metalli naiskond alistas karikavõistluste veerandfinaalseeria korduskohtumises küll 3:2 TBD Pharmatech/Kastre, ent sellega poolfinaali ei pääsenud. Foto: Elmo Riig

Naiste võrkpalli karikavõistlustel selgusid eile viimased poolfinalistid, kui kahemängulistes veerandfinaalides kohtusid teist korda TalTech ja Tartu Ülikool / Bigbank ning Viljandi Metall ja TBD Pharmatech / Kastre. Poolfinaali jõudsid Tallinna ja Tartu võistkond.

Neljapäeva õhtul võõrustas Viljandi Metall karikasarja veerandfinaalseeria korduskohtumises TBD Pharmatech/Kastre naiskonda. Et avakohtumises oli Viljandi vastasele 3:1 alla jäänud, vajanuks ta edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel paremust ka kuldses geimis.

Viljandi Metall küll võitis kohtumise, ent pärast teist geimi oli edasipääseja sisuliselt teada. 3:2 (15:25, 20:25, 25:21, 25:18, 15:13) võit tähendas eelmisel hooajal finaali jõudnud viljandlannadele tänavuste karikavõistluste lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles