Õpilane sai autofirmalt neljakohalise stipendiumi

Sakala
Copy
Viljandi kutseõppekeskuse õpilasele Hendri Veskimäele andis 1000 euro suuruse stipendiumi kätte Amservi Viljandi esinduse juht Olev Põldme.
Viljandi kutseõppekeskuse õpilasele Hendri Veskimäele andis 1000 euro suuruse stipendiumi kätte Amservi Viljandi esinduse juht Olev Põldme. Foto: Amserv

Viljandi kutseõppekeskuse õpilane Hendri Veskimäe pälvis autokontsernilt Amserv 1000 euro suuruse stipendiumi. Kontsern on aastaid toetanud autoerialade õppureid, kes on silma paistnud hea õppeedukuse ja motivatsiooniga eriala edukalt lõpetada.

Amservi Viljandi esinduse juht Olev Põldme rääkis pressiteate vahendusel, et ettevõtte stipendium on mõeldud eeskätt autoeriala õppijate motiveerimiseks ja järelkasvu kindlustamiseks. 

"Stipendiumi eesmärk on propageerida autovaldkonda ja anda noortele selge signaal, et õpingutes edasijõudmine ja kooli lõpetamine on nende edasiseks karjääriks väga olulised," selgitas Põldme. Tulevane stipendiaat saab lisaks stipendiumirahale praktikakoha mõnes Amservi teeninduskeskuses üle Eesti. "Tublidel praktikantidel on võimalus saada ka tööpakkumine meie esindustesse." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles