Viljandi noortevolikogu projektivoor ootab taotlusi

Sakala
Copy
Käimas on Viljandi noortevolikogu projektivoor, kust on võimalik Viljandi noortel taotleda raha ideede realiseerimiseks uuel aastal.
Käimas on Viljandi noortevolikogu projektivoor, kust on võimalik Viljandi noortel taotleda raha ideede realiseerimiseks uuel aastal. Foto: Elmo Riig

Viljandi noortevolikogu kutsub noori käimasolevast projektivoorust raha taotlema, et uuel aastal ideid ellu viia.

Osaleda saavad 14–26-aastased noored ning projekti esitamise viimane tähtaeg on 15. novembril kell 23.59. Fondi kogusuurus on ligi 10 000 eurot, millest kuni 60 protsenti läheb jagamisele novembrikuu voorus. Linnavolikogu kinnitas oktoobris noortevolikogu uue projektitoetuste korra, mille alusel on võimalik juba novembris esitada taotlusi, et projektidega oleks võimalik tegelda aasta alguses. Varem seda võimalust polnud ja suurem osa ettevõtmistest teostati aasta teises pooles.

Noortevolikogule on läbi aastate laekunud mitmesuguseid projektitaotlusi. Projektide hindamisel arvestatakse mõju Viljandi kogukonnale ja noortele, korraldajate arengupotentsiaali projekti vältel ja läbimõeldust. Üldiselt leiavad toetust detailsemalt lahti kirjutatud ja kogukonnale suuremat väärtust loovad projektid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles