Kolmandat kuud puhkusel oleva Tegelaste Toa avamisaeg pole teada (1)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Tegelaste Toa lahtiolekuajad on praegu kaetud valge paberiga, sest see söögikoht on augusti lõpust saadik puhkusel ning pole teada, millal uuesti avatakse.
Tegelaste Toa lahtiolekuajad on praegu kaetud valge paberiga, sest see söögikoht on augusti lõpust saadik puhkusel ning pole teada, millal uuesti avatakse. Foto: Marko Saarm

"Sõbrad! Oleme mõnda aega puhkusel," postitas Tegelaste Tuba oma Facebooki lehele 28. augustil. Viljandi vanalinnas tegutsenud söögikoht ei ole seni puhkuselt naasnud ning omanik ei oska täpselt öelda, millal taas kliente ootab.

Tegelaste Toa pidaja Jüri Müllerson tõdes, et tal on teemat raske kommenteerida. Siiski ütles ta, et Tegelaste Tuba täielikult sulgeda plaanis ei ole, kuid küsimusele, millal rahvast taas sööma oodatakse, jäi ta vastuse võlgu. "Vaikselt on ikka plaanis tagasi tulla."

Küsimuse peale, kas on lootust veel sel aastal kohvikut avatuna näha või peab ootama uue aastani, ei osanud Müllerson samuti täpsustavat infot anda. Ta rääkis, et Tegelaste Toas tehakse väiksemat sorti muudatusi, kuid üldjoontes on plaan avada see ikka endisel kujul. "Lihtrahva restoran," märkis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles