Eesti koondis tagas võiduga Läti üle edasipääsu järgmisse vooru

Priscilla Õmblus
Copy
Laupäeval alistas Eesti koondis Tallinnas Kalevi spordihallis peetud korduskohtumises Läti 28:22 ning tagas sellega edasipääsu maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni teise ringi.
Laupäeval alistas Eesti koondis Tallinnas Kalevi spordihallis peetud korduskohtumises Läti 28:22 ning tagas sellega edasipääsu maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni teise ringi. Foto: Tairo Lutter

Kui maailmameistrivõistluste eelkvalifikatsiooni esimeses mängus Lätiga möödunud nädala neljapäeval Valmieras teenis Eesti käsipallikoondis napi, üheväravalise võidu, siis korduskohtumisel laupäeval Tallinnas Kalevi spordihallis tagas ta edasipääsu teise ringi kindlamalt, seisuga 28:22.

Et korduskohtumisel näitas Eesti meeskond avamänguga võrreldes paremat minekut, leidis laupäeval ka Viljandi HC kasvandik, praegu Kuveidis mängiv koondislane Karl Toom. «Üldiselt oli kaitse täna kõvasti parem kui Lätis ja selle pealt me saime palju kiireid,» lausus ta ning tõdes samas: «Rünnakul tegelikult ikka meil arenemisruumi on.»

Korduskohtumisel kuus väravat visanud Toom kiitis eriti väravavaht Armis Priskust. «Armis tegi väga-väga head tööd,» nentis ta ning lisas, et eeldatavasti jäid kõik mänguga rahule. «Hea meel on selle üle, et publik tuli ka saalis kaasa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles