Helir-Valdor Seeder: ma ei ole Urmas Reinsalu peale absoluutselt kade (2)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Helir-Valdor Seeder märkis, et Isamaa tõusu taga on terve sündmuste ahel, mis on toonud kaasa suure muudatuse Eesti poliitilisel maastikul.
Helir-Valdor Seeder märkis, et Isamaa tõusu taga on terve sündmuste ahel, mis on toonud kaasa suure muudatuse Eesti poliitilisel maastikul. Foto: Marko Saarm

Isamaa erakonna eelmine esimees Helir-Valdor Seeder ütles laupäeval erakonna volikogu eel Sakalale, et partei tõus või langus pole ainult ühe inimese teene ning esmatähtis on teha oma poliitikat, mitte järgida arvamuskõverate nagu sotsialistliku lüpsivõistluse kulgu.

Kui vaadata paari viimast reitingu-uuringut, siis on Isamaa populaarsuselt teisel kohal. Ühe küsitluse järgi on Isamaa ees EKRE, teise andmeil Reformierakond. Helir-Valdor Seeder, kas kiire tõus tipu lähedale on esimees Urmas Reinsalu teene või juhuste kokkulangevus?

Te esitate suletud küsimuse: üks või teine. Tegelikult on põhjusi palju, ei ole nii, et üks tegur või üks inimene. Esmalt on selle taga Isamaa minevik, mille peale praegune reiting kasvab. Eelmistel aastatel on tehtud suur töö: taastasime Isamaa erakonna sisu ja vormi alates nime taastamisest, lõpetades põhialuste ja väärtuste kinnitamisega 2018. aastal. Ka on nüüdseks meie noorteorganisatsioonil taastatud nimi, Noor Isamaa. See on olnud pikk töö.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles