Eesti koondis alistas Läti üheväravalise eduga

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti rahvuskoondis alistas eile Lätis Valmieras peetud maailmameistrivõistluste eelkvalifikatsiooni esimeses mängus Läti koondise 30:29. Viljandist pärit ja Saksamaal mängiv Karl Roosna viskas Eesti koondisele neli väravat ning valiti ka meeskonna parimaks mängijaks.
Eesti rahvuskoondis alistas eile Lätis Valmieras peetud maailmameistrivõistluste eelkvalifikatsiooni esimeses mängus Läti koondise 30:29. Viljandist pärit ja Saksamaal mängiv Karl Roosna viskas Eesti koondisele neli väravat ning valiti ka meeskonna parimaks mängijaks. Foto: Helin Potter (Eesti Käsipalliliit

Eile õhtul kohtus Eesti käsipallikoondis maailmameistrivõistluste eelkvalifikatsiooni avamängus Valmieras Läti koondisega ning saab homsele korduskohtumisele Tallinnas vastu minna üheväravalise eduga, sest võitis 30:29 (13:12). See mäng oli Eesti koondise esimene esinemine pisut nooremaks muutunud koosseisuga ja treener Martin Noodla käe all.

Ligemale kolmandiku koondise koosseisust ja koondiselaagrisse kutse teeninutest moodustasid Viljandi HC peatreeneri Marko Koksi käsipallikasvandikud või tema praegused mängijad: Rasmus Ots, Hendrik Koks, Karl Roosna, Karl Toom, Ott Varik ja Mihkel Lõpp. Sellest andis aimu ka tribüünil toimuv: palju publikut oli Eestist, suur osa neist Viljandi HC käsipallifännid.

Nagu nentis Viljandist Saksamaale VfL Potsdami ridadesse mängima siirdunud Karl Roosna, kes valiti ühtlasi ka Eesti meeskonna parimaks mängijaks tolles mängus, siis mängupilt oli rabe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles