KAASAV EELARVE Möödunud aastal napilt teiseks jäänud idee osaleb ka tänavu

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Tauno Tilga esitatud idee kohaselt võiks ronimise ja mängimise ala rajada Jakobsoni kooli ette tühjale platsile. 
Tauno Tilga esitatud idee kohaselt võiks ronimise ja mängimise ala rajada Jakobsoni kooli ette tühjale platsile. Foto: Elmo Riig

Kaasava eelarve ideekonkursi üks tavapärasematest ideedest on ikka olnud siia või sinna mänguväljaku rajamine. Viljandis läheb tänavu rahvahääletusele kolm seesugust ettepanekut, nendes seas mullu napilt teisele kohale jäänu.

Need kolm ideed on Kerli Kivisilla ettepanek rajada mängu- ja seikluspark Järveotsa elamurajooni, Merve Šefferi ettepanek teha mänguväljak Uueveski ja Kesklinna linnaosa lastele ning Tauno Tilga ettepanek ehitada mänguväljak Männimäe ja Järveotsa linnaosa lastele.

Viimati mainitud idee kirjelduse kohaselt lasub Männimäe linnaosa väga suurel territooriumil, mis pakub elukohta paljudele lastega peredele. Järveotsa linnaosa on üha enam arenev ning sinna kolib järjest rohkem lastega peresid. Männimäe linnapoolses osas on loodud lastele mängimiseks ja ronimiseks võimalusi, kuid Männimäe kaugemas otsas ja Järveotsa elurajoonis sellise otstarbega mänguväljakuid ei ole. Idee kohaselt võiks laste ronimise ja mängimise ala tulla Jakobsoni kooli ette tühjale platsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles