Abilinnapea Kalvi Märtin kriisimeeskonna tööst: saime päris hästi hakkama

Priscilla Õmblus
Copy
Pärast eilset Toome tänava kortermaja põlengut said laupäeva ennelõunal raekojas kokku kriisikomisjoni liikmed: linnapea Madis Timpson (vasakul), abilinnapea Kalvi Märtin, telefoni vahendusel abilinnapea Tonio Tamra.
Pärast eilset Toome tänava kortermaja põlengut said laupäeva ennelõunal raekojas kokku kriisikomisjoni liikmed: linnapea Madis Timpson (vasakul), abilinnapea Kalvi Märtin, telefoni vahendusel abilinnapea Tonio Tamra. Foto: Elmo Riig

Pärast eile õhtul Toome tänaval toimunud tulekahju, kus linna kriisimeeskonnal tuli viivitamata reageerida ja asuda korterielanikele ajutist peavarju otsima, said kriisikomisjoni liikmed täna raekojas kokku, et teha kokkuvõtted. Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul reageeris kriisimeeskond eile õhtul kiirelt ning kriisiolukorras saadi päris hästi hakkama.

“Kriisikomisjoni eesmärk on tegelda kriisi lahendamisega ning selles mõttes oleme selle kriisi lahendanud,” selgitas Kalvi Märtin kriisikomisjoni tööülesannet, pidades silmas ennelõunast kriisikomisjoni kokkusaamist. “Eilset õnnetuse likvideerimist juhtis päästeamet, kohalik omavalitsus oli juures koos kriisimeeskonna liikmetega,” lisas ta. Eile pärast õnnetust lepiti kokku, et kriisikomisjon saab kokku, ja arutleb, kas on uut tegutsemisvajadust. “Kriisimeeskonna mõttes tegelikult ei ole,” lausus Märtin. “Kriisikomisjonil ja kriisimeeskonnal on erinevad rollid: kui komisjon on laiem töörühm, siis kriisimeeskond peab olema valmis selleks, mis eile juhtus,” selgitas abilinnapea.

Märtini sõnul võib öelda, et kokkuvõttes saadi päris hästi hakkama, pidades silmas koostööd päästeameti, politsei ja kohaliku omavalitsuse vahel. “Saime päris hästi hakkama, koostöö toimis hästi,” möönis abilinnapea, kes eile õhtul koos teiste kriisimeeskonna liikmetega kohapeal tegevusi koordineeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles