Poliitik Helir-Valdor Seeder selgitas, et tema vastandas lillede istutamise ja sauna hinda, et illustreerida erinevad tegevusi. Linnavalitsuse hinnangul aga võrdles opositsionäär võrreldamatut, sest kui lilled maksab 85 protsendi ulatuses kinni eurofond, siis saunaraha tuleb linnakassast.
Poliitik Helir-Valdor Seeder selgitas, et tema vastandas lillede istutamise ja sauna hinda, et illustreerida erinevad tegevusi. Linnavalitsuse hinnangul aga võrdles opositsionäär võrreldamatut, sest kui lilled maksab 85 protsendi ulatuses kinni eurofond, siis saunaraha tuleb linnakassast. Foto: Elmo Riig

Rahvusringhäälingu uudistesaates "Aktuaalne kaamera" arvamust avaldanud Viljandi volikogu ja Isamaa liige Helir-Valdor Seeder vastandas oma sõnavõtus nädala eest linna istutatud sibullillede hinda ja saunapidamise maksumust. Linnapea Madis Timpsoni arvates pole lillede ja sauna hinna võrdlus kohane ning tema meelest Seeder eksis.

Ajakirjandusväljaanded said reede pärastlõunal Viljandi raekojast pressiteate pealkirjaga "Viljandi Linnavalitsus lükkab ümber valeväite".

"Valeväidet ei ole olnud," teatas opositsioonisaadik Helir-Valdor Seeder selle teate peale.

Kommentaarid (7)
Copy