Metsikud maitseelamused tulevad taas. Erimenüüd pakub rekordarv Viljandimaa toidukohti

Priscilla Õmblus
Copy
"Metsast taldrikule" maitsete nädal tuleb taas ning erimenüüga kostitab külalisi Viljandimaal tänavu rekordarv toidukohti. Fotol on Kodukohviku maitsete nädala pearoog: gnocci'd ja jäneseraguu.
"Metsast taldrikule" maitsete nädal tuleb taas ning erimenüüga kostitab külalisi Viljandimaal tänavu rekordarv toidukohti. Fotol on Kodukohviku maitsete nädala pearoog: gnocci'd ja jäneseraguu. Foto: Kristjan Kivistik

Ulukiliha pirukad, gnocci’d ja jäneseraguu, peedi-seenetartar, pikalt küpsenud põder ning palju muud head ja paremat jõuab lauale Lõuna-Eesti maitsete nädalal. Tänavu on see Viljandimaal toidukohtade arvult uhkem kui varem: metsaandidest inspireeritud erimenüüga kostitab külalisi 13 kohta.

Toiduüritus "Metsast taldrikule" kestab kuues Lõuna-Eesti maakonnas 3.–19. novembrini. Viljandimaal on selles osalevate kohtade hulgas uusi tegijaid, kes maitsvate toitude ja hea teenindusega kohalikele ja külalistele rõõmu valmistavad.

Tunnustuse Michelin Bib Gourmand saanud kohviku Fellin peakokk Märt Õunap kostitab kliente pikalt küpsenud põdraga.
Tunnustuse Michelin Bib Gourmand saanud kohviku Fellin peakokk Märt Õunap kostitab kliente pikalt küpsenud põdraga. Foto: Kristjan Kivistik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles