Jaanek Lips tuli teist aastat järjest maailmameistriks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi maadleja Jaanek Lips triumfeeris Kreekas vabamaadluse maailmameistrivõistlustel, kus ta kaitses mullust meistritiitlit veteranide klassis.
Viljandi maadleja Jaanek Lips triumfeeris Kreekas vabamaadluse maailmameistrivõistlustel, kus ta kaitses mullust meistritiitlit veteranide klassis. Foto: Petra Olli

Viljandi vabamaadleja Jaanek Lips pälvis Kreekas Loutrakis veteranide maailmameistrivõistlustel oma vanuseklassis kuldmedali. Ühtlasi kaitses Lips sellega mullust meistritiitlit.

Maadlusklubi Tulevik liige Jaanek Lips asus Loutrakis võistlustulle selle nädala kolmapäeval, olles rahvusvahelises konkurentsis ainus Eesti esindaja. Lips võistleb C-vanusegrupis, kuhu kuuluvad alla 50-aastased, kehakaalus kuni 62 kilogrammi.

Lipsu sõnul sai osalemisplaan tehtud ja treeningkava selle järgi seatud juba suve alguses. "Tiitli kaitsmine mõlkus mõtetes juba varasemast ajast," lausus ta ja lisas, et see tähendas eneseületust. "Ettevalmistus ei läinud sügisel plaanipäraselt: kuu enne võistlust tuli läbida antibiootikumikuur, mis andis vormis tagasilöögi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles