Morten Siht tuli oma vanuseklassis Eesti karikavõitjaks, ees ootavad Balti võistkondlikud meistrivõistlused

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Staieri klubi kasvandik Morten Siht tuli eelmisel laupäeval Eesti U-20 vanuseklassi murdmaajooksu karikavõitjaks ning järgmisel laupäeval esindab ta Eestit Balti võistkondlikel meistrivõistlustel.
Viljandi Staieri klubi kasvandik Morten Siht tuli eelmisel laupäeval Eesti U-20 vanuseklassi murdmaajooksu karikavõitjaks ning järgmisel laupäeval esindab ta Eestit Balti võistkondlikel meistrivõistlustel. Foto: Marko Mumm (Eesti Kergejõustikuliit)

Kui staadionijooksud on selleks aastaks joostud, siis murdmaajooksuhooaeg kestab. Eelmise nädala laupäeval tuli Viljandi Staieri klubi kasvandik Morten Siht oma vanuseklassis Eesti karikavõitjaks ja järgmisel laupäeval ootavad teda ees Balti võistkondlikud meistrivõistlused.

Eesti murdmaajooksu karikavõistlusi peeti Raplamaal Järvakandis. Morten Siht osales vanuseklassis U-20 ning läbis kuuekilomeetrise distantsi 19 minutiga.

Nagu ta ise ütles, on vorm suhteliselt okei, kui arvestada, et treeninguid tuleb planeerida kooli kõrvalt. «Praegu on paar raskemat nädalat olnud, kui pole saanud nii palju trenni teha, kui oleksin tahtnud,» lausus ta. Sellest sügisest õpib ta Tartu ülikooli kehakultuuri teaduskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles