Ugala oktoobrikuu soodusmüügi ajal osteti rohkem kui 10 000 piletit

Egon Valdaru
, reporter
Copy

Ugala teater andis teada, et eelmise nädala esmaspäevast laupäevani kestnud piletite soodusmüük oli hoogne: teatrihuvilised soetasid 10 535 piletit, mis on läbi aegade parim soodusmüügi tulemus. 

Enim pääsmeid osteti Karl Koppelmaa septembris esietendunud lavastusele "Tramm nimega Iha" – 2025. Pingereas teise koha võttis 1135 piletiga sisse Taago Tubina lavastatud "Arst", mille naispeosatäitja rolli eest pälvis Eesti teatriauhindade jagamisel laureaaditiitli Garmen Tabor. Kolmandaks platseerus 17. novembril esietenduv "Koju", mille lavastaja on Tanel Ingi ning mis põhineb Kadri Lepa 2021. aasta näidendivõistlusel teise preemia võitnud näidendil.

Esiviisikusse mahtusid veel möödunud nädalavahetusel 70. etenduskorda tähistanud "Võrku püütud" ja Shakespeare’i romantiline komöödia "Kaheteistkümnes öö", mille mõlema lavastaja on Tanel Jonas.

Läinud nädalal müüdi kuni veebruarini välja ka väikese saali lavastus "Meie klass", mille lavastaja on samuti Tanel Jonas.

Soodusmüügi nädalal maksis pilet Ugala etendusele 17 eurot, välja arvatud muusikal "Once" ning lavastus "Prints ja kerjus". 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles