Viljandis tuleb esimene Luulerock

Margus Haav
, reporter
Copy
Arles Kanguse (tagaplaanil) kinnitusel on Magnus Kampus unenäolise Viljandi unenäoline rokkbänd. Selle koossisu kuuluvad Arles Kangus, Eero Talisainen (esiplaanil) ja Andres Linnupuu.
Arles Kanguse (tagaplaanil) kinnitusel on Magnus Kampus unenäolise Viljandi unenäoline rokkbänd. Selle koossisu kuuluvad Arles Kangus, Eero Talisainen (esiplaanil) ja Andres Linnupuu. Foto: Erakogu

Laupäeva õhtul on Viljandi klubis Konservatoorium esimene kontsert sarjast Luulerock. Sellega tutvustatakse esinejaid, kelle loomingus on oluline osa Eesti luuletajate tekstidel. Lavale astuvad Viljandi kollektiiv Magnus Kampus ja Tartu bänd ToraBora.

Luulerocki korraldaja ja ühtlasi Magnus Kampuse liige Arles Kangus rääkis, et idee sai alguse sellest, et Magnus Kampus pole ammu Viljandis esinenud ja kui juba esinemiseks läheb, siis kutsuti seltsiks ülikoolilinnas resideeruv ToraBora.

"Samas tekkis mõte, et miks piirduda ühe kontserdiga, teeme parem uue ürituste sarja," rääkis Kangus, kes ise on väga suur Eesti luule austaja. "Järgmise kontserdi ideed on juba paigas ning tulemas on vähemalt kolm-neli asja. Plaan on teha kontserte ja üritusi, mis on pühendatud luuletajatele ning just nende luuletajate, kelle tekste olen ka ise kasutanud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles