Viljandi spordikooli võistkond võitis Eesti noorte meistrivõistlustel kulla

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti U-13 vanuseklassi võistkondlikel meistrivõistlustel saavutas esikoha Viljandi spordikool (keskel) Tallinna Kalevi lauatenniseklubi ja Narva Paemurru spordikooli esimese esinduse ees.
Eesti U-13 vanuseklassi võistkondlikel meistrivõistlustel saavutas esikoha Viljandi spordikool (keskel) Tallinna Kalevi lauatenniseklubi ja Narva Paemurru spordikooli esimese esinduse ees. Foto: Kalju Kalda

Eelmisel laupäeval Raplamaal Valtu spordimajas peetud Eesti U-13 vanuseklassi võistkondlikel lauatennise meistrivõistlustel said üheksa võistkonna konkurentsis kuldmedali kaela Viljandi spordikooli noored.

Nagu ütles Viljandi Sakala lauatenniseklubi president Peeter Allikoja, oli selles vanuseklassis võistlussüsteemi varasemaga võrreldes muudetud ning osalesid segavõistkonnad: võistkonnas võis olla kolm poissi ja kolm tüdrukut ning mängiti kolme võiduni.

"Esimene on segapaarismäng ning seejärel on vaheldumisi mees- ja naisüksikmängud. Sama juhendit kasutatakse ka Euroopa noorte meistrivõistlustel," selgitas Allikoja. Seejuures võis kasutada kuni kahte teisest klubist laenatud mängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles