38 töötajat koondav Cleveron ei jõua tänavu kasumisse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Cleveroni hiilgeaeg jääb 2018. ja 2019. aastasse, mil ettevõte teenis kahe aastaga ligi 20 miljonit eurot kasumit ning ehitas valmis suure tootmis- ja arenduskeskuse laenuraha vajamata. Koroonaviiruse levikuga kaasnenud piirangud viisid aga ettevõtte kahjumisse.
Cleveroni hiilgeaeg jääb 2018. ja 2019. aastasse, mil ettevõte teenis kahe aastaga ligi 20 miljonit eurot kasumit ning ehitas valmis suure tootmis- ja arenduskeskuse laenuraha vajamata. Koroonaviiruse levikuga kaasnenud piirangud viisid aga ettevõtte kahjumisse. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval 20 protsendi töötajate koondamisest teatanud Cleveron ei jõua sel aastal oma tegevusega kasumisse ja peab neljandat aastat hakkama saama kahjumiga. Võrreldes eelmiste aastatega peaks see tulema aga väiksem.

Pakiroboteid ja -automaate tootev tehnoloogiaettevõte Cleveron koondab 20 protsenti kõigist töötajatest kahjumlike ärisuundade sulgemise tõttu. Sel nädalal esitas ettevõte töötukassale ka sellekohase teate. Koondatakse 38 inimest, kellest 21 on Viljandimaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles