Torm näitab vaibumise märke, kuid endiselt tuleb olla liikluses ettevaatlik

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Murdunud puud Kadrioru pargis
Murdunud puud Kadrioru pargis Foto: Konstantin Sednev

Nädalavahetuse torm on toonud päästjatele üle Eesti ligi 1600 väljakutset, millest täna on reageeritud 390-le

Päästeteenistuse vastutava korrapidaja Meelis Mesi sõnul on küll päästjate väljakutsed vähenemas, kuid kõikide elektrikatkestuste likvideerimine võib veel aega võtta.

"Selleks, et elektrikatkestused hästi üle elada, soovitame varuda koju kindlasti perele toitu ja joogivett ning ka toiduvalmistamiseks vajalikud seadmed, näiteks matkapliidi. Valgusallikatest tuleks eelistada pigem patareitoitel taskulampi kui küünlaid. Kui aga siiski kasutad elektrikatkestuse ajal lahtist tuld, tuleb järgida kõiki tuleohutusnõudeid," ütles Mesi.

Et ilmateenistuse andmetel on täna öösel ja varahommikul oodata kohati ka miinuskraade, siis tuleks olla liikluses eriti tähelepanelik, sest lisaks tuulemurrule võivad teed olla kohati libedad.

"Palume varuda kindlasti homme hommikul enne tööle ja kooli sõitmist kannatust ning sõita maanteedel rahulikult, ilma kiirustamata. Teedel võib olla endiselt puuoksi või ka veel koristamata puid ning ohtlikkust lisavad kerged miinuskraadid. Olgem siis ettevaatlikud ja nii jõuame kõik tervena tööle ja kooli," ütles Mesi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles