Tarmo Riitmuru üritab rekordit parandada

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Riitmuru
Tarmo Riitmuru Foto: Mihkel Maripuu

Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala esindaja Tarmo Riitmuru suurim siht eeloleval nädalavahetusel Tallinna kergejõustikuhallis peetaval rahvusvahelisel mitmevõistlusel «Reval Hotels Cup» on ületada oma senine rekordtulemus 5704 punk-ti.


«Olen korralikult ja plaanipäraselt harjutada saanud ning tervis on enam-vähem korras,» lausus möödunud laupäeval 23-aastaseks saanud sportlane.



Nädala eest Eesti klubide karikavõistlustel Sakala meeskonna eest kaugushüppes ja teatejooksus osalenud Riitmuru tunnistas, et treener soovis teda kaasa tegemas näha ka kõrgushüppes, kuid pidevalt kimbutava pöiavalu tõttu otsustas ta end eelseisva mitmevõistluse tarvis säästa.



Homme pärastlõunal algaval «Reval Hotels Cupil» on meeste seitsmevõistlusele registreerunud 17 sportlast. Neist kahe isiklik rekord on üle 6000 punkti: Venemaa esindajal Aleksei Drozdovil on see 6225 ja Saksamaa atleedil Andre Niklausil 6192 punkti.



Peale Tarmo Riitmuru teevad seitsmevõistlusel eestlastest kaasa Allar Raja, Aigar Kukk ja Mikk-Mihkel Arro.



Naiste viievõistlusel on kirjas üheksa osalejat, nende seas eestlased Kaie Kand, Grit Šadeiko ja Berit Jürgenson.



«Reval Hotels Cup» algab homme kell 14 ning jätkub pühapäeval kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles