Viljandis algas koertele keskenduv loengusari

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Grooming Salongi asutaja Kertu Ots algatas Viljandis koertest kõneleva loengusarja, et koeraomanikel oleks võimalik erinevatel teemadel küsida ja koos arutleda. Fotol on Ots koos oma neljajalgse pereliikme Jutaga.
Viljandi Grooming Salongi asutaja Kertu Ots algatas Viljandis koertest kõneleva loengusarja, et koeraomanikel oleks võimalik erinevatel teemadel küsida ja koos arutleda. Fotol on Ots koos oma neljajalgse pereliikme Jutaga. Foto: Erakogu

Septembri lõpus käivitas Viljandi Grooming Salong eesotsas Kertu Otsaga Viljandis loengusarja, mis katab paljusid koeri puudutavaid teemasid alustades koera võtmisest ja hooldamisest kuni toidukausi sisuni välja.

Koerainimestele mõeldud loengusarju pole Viljandis vähemalt viimasel ajal seni olnud, kui jätta kutsikakoolid välja. Sarja vedamise on enda peale võtnud Viljandi Grooming Salongi asutaja Kertu Ots, keda abistab koertehotelli Väike Rosin asutaja Iris Rosin.

Nagu loengusarja tutvustuski ütleb, siis fookus on koerte vajadustel ning mõeldud on see inimestele, kes soovivad teha teadlikke valikuid oma koera heaoluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles