Riia maantee äärde võiks kerkida veel üks korterelamu

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Linnavalitsus pani 65 000-eurose alghinnaga oksjonile Riia maantee 43a hoonestusõiguse. Uus arendaja võiks sinna ehitada kõige rohkem neljakorruselise korterelamu. 
Linnavalitsus pani 65 000-eurose alghinnaga oksjonile Riia maantee 43a hoonestusõiguse. Uus arendaja võiks sinna ehitada kõige rohkem neljakorruselise korterelamu. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus pani müüki Riia maantee 43a kinnistu hoonestusõiguse. Detailplaneeringu järgi võiks sinna ehitada kuni neljakorruselise korterelamu.

20. septembril osta.ee keskkonnas Riia maantee 43a hoonestusõiguse müügiks alanud oksjonil on alghinnaks 65 000 eurot ja ostupakkumine tuleb esitada 20. oktoobriks.

"Eks me vahel vaatame oma asju siin üle ja ühel hetkel leidsime, et meil on juba vanast ajast selle kinnistu detaiplaneering olemas," ütles Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin müügiplaani tekkimist kommenteerides. Ta selgitas, et linnavalitsus on plaani võtnud maha müüa kõik kinnistud ja hoonestusõigused, mida ise ei vaja. "Riia maantee kinnistu ongi nüüd järgmine selline, millega tegeleme. Selle kohta on detailplaneering tehtud ja selle alusel saab hoonestaja vaadata, mida sinna ehitab."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles