Kaasaskantav tehnika – tahvelarvuti Samsung, pilveteenused ning rohkemgi

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Tehnikaseaded, mis vaid mõnikümmend aastat tagasi kuulusid ulmekirjanduse lehekülgedele, on tänaseks päevaks juba tavalised. Pole enam küsimus, kas soetada tahvelarvuti vaid pigem kas valida tahvelarvuti Samsung või mõne teise brändi toodang. Võib aga küsida, kas tehnika peab meiega alati kaasas käima? Nelja näite põhjal võib öelda, et selleks on vajadus tõesti olemas.

Tahvelarvuti Samsung kui suure arvuti alternatiiv

Mida aasta edasi, seda võimsamaks tahvelarvutid muutuvad. Kõige uuem tahvelarvuti Samsung on sülearvutitele täiesti arvestatav konkurent. Vajadusel saab Kaup24 e-poest soetada ja Bluetoothi abil juurde liita ka eraldi klaviatuuri, hiire või Apple kõrvaklapid ja nii muutub see eraldusjoon veelgi hägusemaks.

Seejuures ei loobu tahvelarvuti oma eelistest. Tahvelarvuti Samsung on endiselt kerge ja kompaktne, lihtne igale poole kaasa võtta ning paistab silma pikaajalise akukestvusega. Tahvelarvuti abil saab teha nii tööd – lugeda ja koostada dokumente, kui nautida meelelahutust, sest mängude- ja filmivalik on põhimõtteliselt piiramatu.

Kõrvaklappide mitmekülgne maailm

Juhtmevabad kõrvaklapid on enamikel taskus või kotisahtlis ootel. See on kõige lihtsam viis, et ilma teisi inimesi segamata nautida muusikat, vaadata filme või kuulata taskuraadiot. Muidugi, ka juhtmega kõrvaklapid pakuvad samu võimalusi, ent juhtmevabad kõrvaklapid lihtsalt on mugavamad! Ei mingit sasipundart taskus või juhtme vananemist tingitud helikvaliteedi kaotust.

Üks värskemaid uuendusi kõrvaklapimaailmas on aktiivne mürasummutus. Sellise tehnoloogiaga kõrvaklapid loovad kuuldavale mürale vastusignaali, mille tulemusena väline lärm ei jõua kasutajani. Neid kohtab aina enam nii pikkadel lennureisidel kui ka kohvikus tööd tehes või isegi kodukasutuses, et laste kisakära seas oma mõtteid kuuleks. Ideaalne kingitus kõikidele.

Kas sul on juba nutikell?

Käekell hakkas laiemalt levima 1920. aastatel ja muutus kiirelt nii igapäevaseks abimeheks, kui ka staatusesümboliks. Esimene digitaalkell leiutati juba paarkümmend aastat hiljem, ent nutikellade tõeline võidukäik algas 2013. aastal ja pärast seda pole enam tagasi vaadatud. Randmel asuv miniatuurne arvuti on palju rohkemat, kui lihtsalt ajanäitaja.

Kell oskab jälgida pulssi, hapnikusisaldust veres ning ka kandja unekvaliteeti. Nutitelefoniga ühendatult jõuavad kellale teated ja sõnumid, saab mängida või kasutada teisi rakendusi. Ühendatud saavad ka nutikell ja näiteks Apple kõrvaklapid. Ja muidugi disainivõimalused, sest nutikella saab kohandada täpselt selliseks, nagu kasutaja sel hetkel eelistab ja soovib.

Kõik kolib pilve

Pilvetehnoloogia on selline omapärane lisand siin nimekirjas, mida ühelt poolt keegi ei kanna enda taskus ja seeläbi endaga kaasas, aga teiselt poolt võib tänu pilvetehnoloogiale kaasas olla seegi, mis füüsiliselt tasku ei mahukski. Nii et ringiga tagasi jõudes saaks justkui öelda, et pilvetehnoloogiat siiski kantakse alati oma taskus!

Tänu pilvetehnoloogiale, ei pea muretsema, et mingid failid jäid koju arvutisse, sel ajal kui sa ise tahaksid kohvikust tööd teha. Pilvepõhiste rakenduste suurim eelis ongi see, et ligipääs dokumentidele, fotodele ja muule teabele on tagatud igalt internetiga ühendatud seadmelt.

Ka koostöö tegemine on kergem, sest muudatusi saab samaaegselt ellu viia. Kellel on selleks nina ees tahvelarvuti Samsung, kes teeb muudatusi palmisaarelt ja kes on kodus lauaarvuti taga. Vajadus dokumenti mitu korda edasi-tagasi saata? Selle võib ära unustada! Minevikku jääb ka hirm, et arvuti katkiminek tähendab oluliste dokumentide kaotsiminekut. Pilvetehnoloogiaga on andmed turvaliselt ja usaldusväärselt varundatud!

Kaasaskantav tehnoloogia on ilma igasuguse liialduseta tõeline revolutsioon. Paindlikkus, mugavus ja efektiivsus nii töö- kui eraelus pakub võimalusi, millest varem ei osanud unistadagi. Nii saabki Hansapost veebipoest ostetud nutikellalt kontrollida, kuidas eile öösel magasid, tahvelarvuti Samsung ette võtta, et üle pilvetehnoloogia tööd teha ja samal ajal Apple kõrvaklapid muusikat edastama panna.

Copy
Tagasi üles