Viljandi Tulevik liitus oma kuulsaima kasvandiku avaldusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondise endise kapteni ja nüüdse jalgpalliklubi Tallinna Kalev presidendi Ragnar Klavani seisukohaga mõista hukka Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) täitevkomitee otsus lubada Venemaa U17 vanuseklassi koondised rahvusvahelistele võistlustele liitus kohe postituse tegemise järel ka Klavani esimene koduklubi Viljandi Tulevik.

Viljandist pikka ja edukat jalgpalliteed alustanud Tallinna Kalevi klubi juht Ragnar Klavan ja tema Paide Linnameeskonna ametivend Veiko Veskimäe kirjutasid sotsiaalmeedias, et kuigi maailm ei ole alati (sini)mustvalge, on ta vahel seda siiski.

"Kuni Ukrainas kestab täiemahuline agressioonisõda ning igapäevaselt tapetakse süütuid inimesi, ei saa ega tohi ühegi spordiala Eesti koondis, võistkond ega sportlane osaleda võistlustel, kuhu on lubatud osalema ka agressorriiki esindavad sportlased.

Siin halle toone ei ole. Ei sõnades ega tegudes.

Klubidena peame nii tähtsal teemal oluliseks selgeid seisukohti ja sõnumiselgust."

Kohe lisas sellele avaldusele oma allkirja Viljandi Tuleviku president Raiko Mutle ning lisas Facebookis klubi seinal jagatud postituse kommentaaridesse tänusõnad. "Aitäh, Ragnar ja Veiko, selgesõnalise avalduse eest ning kõhklusteta jagame samu väärtuseid kogu Viljandi JK Tuleviku klubiperena. Siin hallideks toonideks ruumi pole. Ei sõnades ega tegudes."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles