TSÜKLOKROSS "Sooviks lund ja vihma ja äikesetormi ja võimalikult raskeid olusid!"

Priscilla Õmblus
Copy
Laupäeval Raplas peetud Eesti karikasarja teisel etapil võis Sille Puhu naiste üldarvestuses astuda pjedestaalil kõige kõrgemale astmele.
Laupäeval Raplas peetud Eesti karikasarja teisel etapil võis Sille Puhu naiste üldarvestuses astuda pjedestaalil kõige kõrgemale astmele. Foto: Siim Solman

Eesti tsüklokrossi hooaeg on täie hooga käima läinud ja kahe viimase nädalavahetusega on peetud kolm etappi. Eelmisel nädalavahetusel Raplas ja Tallinnas võis Viljandi rattur Sille Puhu kohe mitu korda pjedestaalile astuda ning Raplas võttis ta ka naiste üldarvestuse võidu.

Sarja BikeFanatics CX teisel etapil laupäeval Raplas kostitas ilmataat sõitjaid vihmaga, mis segunes rajal poriks. Sille Puhu aga nentis: "Raplas polnud üldse kõige mudasem rada, kus ma sõitnud olen. Pigem selline keskmine. Kui ma rada läbi sõitsin, siis vihma sadas natuke, aga sõiduks kuivas rada ära. Väga libe ei olnud, kindlasti on olnud hullemaid."

Siinkohal tõi Puhu näiteks mullused Euroopa meistrivõistlused Belgias, kus ta pälvis pronksmedali. "Eelmine aasta, kui ma käisin Euroopa meistrivõistlustel Namuris, oli selline hästi ekstreemne ja porine rada, kus mäest lasti tagumiku peal alla, mitte ei sõidetud."
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles