Pettus või täpsus? Eskiispildile kirjutatud sõna tekitas vallapoliitikute seas sõneluse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
See vallavolinikele näidatud slaid, millel on koos Tarvastu gümnaasiumi praegune hoone ja võimaliku uue maja eskiis, pani neid kahtlustama, et vallavalitsus püüab gümnaasiumi kooliks muuta või siis rahajagajaid petta. Vallavanema kinnitusel ei vasta kumbki kahtlus tõele.
See vallavolinikele näidatud slaid, millel on koos Tarvastu gümnaasiumi praegune hoone ja võimaliku uue maja eskiis, pani neid kahtlustama, et vallavalitsus püüab gümnaasiumi kooliks muuta või siis rahajagajaid petta. Vallavanema kinnitusel ei vasta kumbki kahtlus tõele. Foto: Kuvatõmmis

Viljandi vallavolikogu eelmise nädala istungi lõpus puhkes vaidlus vallavanema ja kahe opositsioonipoliitiku vahel küsimuses, kas vallavõim püüab varjata rahva eest plaani sulgeda Tarvastu gümnaasium või siis petta riigilt toetusraha. Vallavanema kinnitusel ei püüta vallamajas teha üht ega teist.

Vallavolikogu istungi lõpus tutvustas vallavanem Alar Karu nagu ikka kuu aja jooksul tehtud töid ja tekkinud plaane ning näitas ka arhitektide tehtud pilti Mustlas asuvale Tarvastu gümnaasiumile kavandatavast uuest majast kirjaga "Tarvastu Kool". Ta täpsustas, et see on esialgne eskiis ja koolimaja ehituseks kavatsetakse peagi avanevast voorust euroraha taotleda. Kui lõpuni täpne olla, kasutas ta plaanitavast ehitusest rääkides sõnapaari "koolimaja hoone".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles