PUHKUS Keskmisel perel kulub vaheajal palmi alla pääsemiseks vähemalt kaks Eesti keskmist palka (3)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Sügisvaheaja reisid broneeritakse juba varakult. Viimase hetke pakkumisi ei pruugi selleks ajaks olla või siis on need tavahinnast kallimad. 
Sügisvaheaja reisid broneeritakse juba varakult. Viimase hetke pakkumisi ei pruugi selleks ajaks olla või siis on need tavahinnast kallimad. Foto: Elmo Riig

Oktoobri lõpul ootab ees selle õppeaasta esimene koolivaheaeg ja just sügisvaheajal käivad pered kõige rohkem reisimas, sest  soovivad soojal maal suve pikendada. Pere vaheajal puhkama viimiseks tuleb aga päris kõvasti kukrut tühjendada.

Estraveli erakliendisuhete ja turundusosakonna juht Katrin Aaslaid ütles, et koolivaheajal reisimine on Eestis läbi aastate populaarne olnud ja nõudlus selle aja reiside järele on suur. "Kõige populaarsem koolivaheaeg reisimiseks on sügisvaheaeg, mil inimesed igatsevad veel päikest, sooja ja meres ujuda."

Estraveli statistika järgi on sügisesel vaheajal ligikaudu 19 protsenti rohkem reisijaid kui näiteks kevadisel. Menukamad sihtkohad sügisel on Türgi, Egiptus ja Kanaari saared.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles