LAHKUMINE Toobal tegi otsa lahti: ka teised juhatuse liikmed lõpetavad Keskerakonnaga koostöö

Sakala
Copy
Pilt on tehtud 2021. aasta suvel, mil Põhja-Sakala keskerakondlased üheskoos kohalikeks valimisteks valmistusid. Need oli ka selle seltskonna viimased valimised Keskerakonna nime all.
Pilt on tehtud 2021. aasta suvel, mil Põhja-Sakala keskerakondlased üheskoos kohalikeks valimisteks valmistusid. Need oli ka selle seltskonna viimased valimised Keskerakonna nime all. Foto: Priit Toobal

Kolmapäeval teatas Priit Toobal, et lahkub Keskerakonnast. Nüüd on ka teised Põhja-Sakala osakonna liikmed otsustanud selle erakonna ridadest välja astuda. 

Sellest, et Keskerakonna Põhja-Sakala osakonna juhatuse liikmed otsustasid erakonnast välja astuda, teatas Priit Toobal sotsiaalmeedia vahendusel.

"Teatasin käesoleva nädala kolmapäeval, et lahkun Keskerakonnast. Seoses sellega lõppesid minu volitused ka Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatuse liikmena ning Põhja-Sakala osakonna esimehena," kirjutas ta Facebookis. "Põhja-Sakala osakonna juhatuse liikmed Marju Grünbaum, Ludmilla Puiste, Ully Hansen ning vallavolikogu liige Viive Lehtla otsustasid ühiselt, et ka nemad astuvad Keskerakonna ridadest välja," lisas ta ning märkis, et juhatuse liikmete lahkumisega erakonnast muutub osakonna juhatus otsustusvõimetuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles