HOONESTUSÕIGUSE LEPING Linnavolikogu otsustas anda Clevonile kolmeaastase ajapikenduse teatud tingimusega

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Neljapäevasel volikogu istungil otsustas volikogu pikendada pakiroboteid tootvale Clevonile antud hoonestusõiguse tähtaega veel kolme aasta võrra.
Neljapäevasel volikogu istungil otsustas volikogu pikendada pakiroboteid tootvale Clevonile antud hoonestusõiguse tähtaega veel kolme aasta võrra. Foto: Mihkel Maripuu

Linnavalitsuse ettepanek anda laienduse rajamisega hiljaks jäänud Clevonile aasta ajapikendust ei leidnud Viljandi linnavolikogus teisel lugemisel toetust ning asemel otsustas volikogu anda pikendust kolm aastat, nagu Clevon oli palunud, kuid seejuures peab ettevõte maksma iga kuu linnale tuhat eurot, mille saab plaanide õigeaegse elluviimise korral tagasi.

Viljandi linnavalitsus läks neljapäevasel linnavolikogu istungil uuesti volikogu ette eelnõuga, mille sisuks oli ettepanek pikendada isejuhtivaid robotkullereid tootvale Clevonile antavat hoonetusõigust aasta võrra, et ettevõte saaks aasta pärast uuesti volikogule aru anda oma majanduslikust seisust ning tulevikku lükkunud laiendusest.

"Linnavalitsus ei välista, et ehitusloa saamise tähtaega võiks pikendada ka kolme aasta võrra, kuid seda ei ole linnavalitsuse arvates mõistlik teha kohe ja ühekorraga," seisis linnavolikogule esitatud eelnõus. Nii pandi volikogu liikmete ette teist korda plaan anda ettevõttele aasta ajapikendust ning hakata vähem kui aasta pärast samal teemal aru pidama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles